Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجموعه دیجی‌پی میزبان دومین نشست تخصصی «لندتک و فرصت‌های پیش رو» در هفتمین نمایشگاه تراکنش ایران بود. این رویداد در سالن همایش‌های مرکز آفرینش‌های کانون، هتل لاله، با حضور جمعی از متخصصان و صاحب‌نظران حوزه مالی و لندتک برگزار شد.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام دیجی پی، در این نشست تخصصی هومن امینی، مدیرعامل دیجی‌پی، حمید قیطاسوند، رئیس اداره کل بازاریابی و توسعه بازار پست بانک ایران، حسین محمودی، مدیر کل اداره بانکداری شخصی بانک ملت، علیرضا سفیدپور، مدیرکل توسعه کسب و کار اعتباری دیجی‌پی و حجت مقیمی، رئیس اداره توسعه محصول و کسب و کار بانک تجارت، حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نشست تخصصی به منظور معرفی بیشتر لندتک و نقش آن در فراگیری مالی و توسعه اقتصاد دیجیتال انجام شد. صنعت لندتک یکی از بخش‌هایی است که می‌تواند به بخش بانکداری برای تخصیص درست منابع و تسهیلات مالی آن‌ها به اشخاص حقیقی و حقوقی کمک کند.

لندتک و کارکرد آن برای نظام بانکی کشور

مساله وام دهی سنتی و فرآیند پیچیده آن همیشه یکی از مشکلات اساسی متقاضیان بوده است. متقاضیان وام در مراجعه حضوری به بانک‌ها، ضمن اتلاف زمان بسیار زیاد، معمولا در ارائه مدارک و تحویل آن‌ها با مشکلاتی روبه‌رو می‌شوند. همین عامل باعث شده تا بسیاری از افراد در میانه راه از وام گرفتن صرف نظر کنند. اما در شرایط حاضر، تکنولوژی کار را برای وام گیرندگان آسان‌ کرده است. لندتک راه حلی آسان در زمینه وام دهی و جذب سرمایه محسوب می‌شود.

لندتک ترکیبی از کلمات انگلیسی لند و تکنولوژی است که می‌توان آن را به وام‌دهی فناورانه نیز تفسیر کرد و عموما به پلتفرم‌هایی‌ نسبت داده می‌شود که به عنوان تسهیل کننده‌ی فرآیندهای اعطای اعتبار (از اعتبارسنجی گرفته تا احراز هویت، تشکیل پرونده، هزینه‌کرد اعتبار، بازپس‌دهی اقساط و ...) در کنار بانک‌ها و تامین‌کنندگان اعتبار قرار می‌گیرند.

لندتک‌ها به نظام بانکی کمک می‌کنند تا فرآیند وام دهی به افراد آسان‌تر، شفاف‌تر و عادلانه‌تر اتفاق بیفتاد. شرکت‌های فعال در این حوزه به عنوان پلتفرمی میان وام گیرنده و وام دهنده در بستر اینترنت، مسیر وام دهی را هم برای بانک‌ها و هم برای کاربران متقاضی وام تسهیل می‌کنند. لندتک‌ها با حذف واسطه و رابطه‌های میان وام دهنده و وام گیرنده و سامان‌دهی فرآیندهای سنتی و وقت‌گیر، موانع موجود در مسیر دریافت وام به روش سنتی را از بین می‌برند و در نهایت به کاهش هزینه‌های تمام شده برای بانک‌ها و کاربران کمک می‌کنند.

نظر کارشناسان درباره به استفاده از لندتک در ایران

دیجی‌پی که از سال ۹۸ فعالیت در حوزه لندتک را آغاز کرده است، با هدف معرفی جایگاه این صنعت در کنار بانک‌ها و تاثیر عملکرد آن بر اقتصاد دیجیتال، نشست «لندتک و فرصت‌های پیش رو» را در این نمایشگاه برگزار کرد.

در این نشست، متخصصان از ماهیت لندتک‌ها و ضرورت وجود آن‌ها دریک نظام بانکی مدرن، تاثیر مثبت آن‌ها بر توسعه‌ی اقتصاد دیجیتال و ارزش افزوده آن‌ها برای نظام بانکی کشور صحبت کردند و مهم‌ترین رسالت آن‌ها را کمک به فراگیری مالی و عدالت اجتماعی دانستند.

در بخش‌هایی از این گفت‌وگو، هم‌افزایی بانک‌ها و لندتک‌ها در کنار یکدیگر مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت و کارشناسان از نقش موثر لندتک‌ها در شیوه‌های مدرن اعتبارسنجی، چابک‌سازی فرآیندها، شناسایی هویت دیجیتال کاربران، کاهش هزینه‌ها و نرخ نکول (لاوصولی)، شناسایی ریسک‌ها و اختصاص عادلانه‌تر اعتبارها سخن گفتند.

‌طی این نشست همچنین موضوع استفاده از داده‌های مربوط به وثیقه‌ها و ارزش‌گذاری آن‌ها در لندتک مطرح شد و حاضران ضمن اشاره به عدم تطابق میزان اعتبار و ارزش وثیقه، درباره دیجیتالی شدن و متناسب‌سازی وثائق صحبت کردند و پلتفرم‌های تکنولوژی‌محور مانند لندتک‌ها را راهکاری مناسب برای سامان دادن به این نقصان و ارزیابی بهتر وثائق و ارزش‌گذاری دارایی‌های دیجیتال توصیف کردند.

به نظر کارشناسان این نشست، بانک‌های ایرانی باید از زیرساخت‌های فناورانه و توانمندی‌های لندتک‌ها کمک بگیرند تا بتوانند خدمات بهتری را به مشتریان خود ارائه دهند. در حال حاضر لندتک‌ها اهمیت بسیار زیادی در اقتصاد دیجیتال دارند و در کشورهای توسعه یافته بسیار مورد توجه فعالان اقتصادی قرار می‌گیرند.

در پایان نشست شرکت‌کنندگان، فعالان حوزه لندتک و صنعت بانکداری را به هم‌افزایی و تعامل بیشتر دعوت و ابراز امیدواری کردند که این نشست شروعی برای تعامل‌های بیشتر در این حوزه باشد.

انتهای رپرتاژ آگهی 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نمایشگاه تراکنش ایران دیجی پی اقتصاد دیجیتال نظام بانکی بانک ها وام دهی دیجی پی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۵۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران هلث ۱۴۰۳ محفل توسعه تعاملات بین المللی فناورانه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، امیرحسین میرآبادی رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری گفت: نکته بسیار مهمی که در شعار سال بارها و به صورت شفاف مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته مسئله رشد تولید و در سال جدید جهش تولید است. اما تولید نیازمند بازار است و زمانی رشد و جهش اتفاق می افتد که بازارهای بزرگتری داشته باشیم. تولیدکنندگان همیشه به دنبال بازارهایی می گردند که بتوانند ظرفیت های تولیدی خود را افزایش دهند و یکی از مهمترین آن بازارهای بین المللی است.

وی در پاسخ به سوال اهمیت بازارهای بین المللی برای صنعت تجهیزات پزشکی گفت: این بازارها از این جهت مهم هستند که حضور یک کالا در بازارهای بین المللی شرایطی همچون استاندارهای خاص، کیفیت ویژه، خدمات پس از فروش و ضمانت لازم داشته و حتی در بعد طراحی صنعتی و زیبایی باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد. همچنین سبد محصولاتی که به عنوان توانمندی عرضه می شود سبد بزرگتری خواهد بود و شانس موفقیت در شکل گیری تعاملات اقتصادی بالاتر خواهد رفت.

رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی ادامه داد: اگر بتوانیم برای شرکت‌های حوزه تجهیزات پزشکی فضایی را جهت حضور فعال تر در عرصه بین المللی فراهم کنیم درحقیقت با دسترسی به بازارهای جدید با افزایش تولید روبه رو خواهند شد و از طرفی الزامات بازار ایجاب می کند که شرکتهای تولیدی کیفیت محصولات را ارتقا داده و نتیجه اولیه آن بهبود وضعیت اقتصادی شرکت ها و در نهایت کمک به اقتصاد دانش بنیان کشور است. به همین منظور در تعاملات با کشورهای مختلف، ورود به حوزه های سلامت و تجهیزات پزشکی را دستور کار قرار دادیم که پیشتر آن کشورها مورد توجه قرار نمی گرفتند و بررسی های ما نشان داده بیشتر آنها جذاب، بزرگ و دارای فرصتهای طلایی هستند.

میرآبادی افزود: نمایشگاه ایران هلث به عنوان بزرگترین رویداد کشور در حوزه تجهیزات پزشکی یکی از محفل های موثر برای توسعه همکاری ها و ایجاد تعاملات بین المللی مبتنی بر فناوری های حوزه سلامت است.

رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی در خصوص نقش آن مجموعه در برگزاری نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ گفت: این سازمان با دعوت از مهمانان خارجی برای حضور در نمایشگاه و همچنین پشتیبانی از شرکتهای دانش بنیان برای شکل دادن ارتباطات خارجی و ایجاد زمینه برای ورود به بازارهای صادراتی جدید با تعامل با دستگاهای مختلفی که در حوزه بین الملل کار می کنند تلاش نموده تا بر غنای نمایشگاه افزوده تا شرکتهای حاضر در نمایشگاه بتوانند از فرصت ایجاد شده حداکثر استفاده را ببرند.

میرآبادی گفت: یکی دیگر از حوزه های حمایتی و تقویت بعد بین المللی این سازمان، اعطای امتیاز ویژه و اولویت به شرکتهای برتر حاضر در نمایشگاه ایران هلث در برنامه های اعزام به خارج از کشور در سال جاری در قالب اعزامهای مستقل یا حضور در پاویون ایران در نمایشگاه های خارجی خواهد بود.

وی در پایان افزود: ایران هلث به عنوان مهمترین رویدادی که در حوزه تجهیزات پزشکی برگزار می شود بستر بسیار خوب برای تعامل با فعالان اقتصادی این حوزه هست و مشارکت در نمایشگاه قطعا ارزش افزوده ای را برای شرکتها به همراه خواهد داشت.

بر اساس این گزارش، بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی ۲۹ اردیبهشت تا ۱ خرداد در محل دایمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار می گردد.

کد خبر 6090981 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • خبر مهم وزیر اقتصاد در حاشیه نشست بانک توسعه اسلامی
  • نشستی از جنس مدرسه در لرستان
  • پنجاهمین نشست بانک توسعه اسلامی در عربستان آغاز شد
  • رشته‌ها و سطوح برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد
  • «ادز آپ» به بررسی چالش های تبلیغات دیجیتال در ایران می پردازد
  • ایران هلث ۱۴۰۳ محفل توسعه تعاملات بین المللی فناورانه
  • مهلت ارسال مقاله برای ویژه‌نامه فصلنامه روند با موضوع «پول دیجیتال بانک مرکزی CBDC» تمدید شد
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد